Rólunk írták

Rólunk írták

Én a szolgáltatás „slideshow” részét vettem igénybe, és teljes mértékben elégedett vagyok a produkciójukkal. Csak ajánlani tudom! Az esküvő alkalmával gratulált egy kedves kézfogással. Köszönök szépen mindent!

Hajdú Zsolt

Csak ajanlani tudom, fantasztikus munkat végeztek! 68 db tekercs keskenyfilmet kevesebb keltettek eletre elvezheto HD minőségben, a vállalt határidőben!

Géza Pál Ujsághy

Régóta szerettünk volna digitalizálni pár VHS kazettát, amit már huszonéve nem tudtunk megnézni, mert nincs lejátszónk hozzá. Míg más digitalizálók 10x annyi pénzért vállalják, addig a DigitAll Memories stúdióban a Hattyú házban remek áron, nagyon hamar és teljesen jó minőségben megcsinálták. Nagyon hálásak vagyunk, hogy ezek az emlékek nem vesznek el, bármikor meg tudjuk nézni. Plusz nagyon kedves és türelmes volt az úriember, akivel ott beszéltem, nem volt rest beletekerni, hogy lássam, hogy pontosan milyenek lettek a felvételek. Nagyon ajánlom mindenkinek!
Anna Zólyomi

Meglepően jó áron dolgoznak! VHS kazettát digitalizáltattam náluk. Elsőre a kazetta végén lévő TV felvételt nem tették rá, de miután elmondtam, hogy az is az emlék része, plusz díj nélkül megcsinálták. Aztán otthon vettem észre, hogy a pendriveomon másolási hiba adódott, de kérésre elküldték a felvételt driveon, be sem kellett mennem még egyszer. Annak ellenére, hogy nem ment minden egyből simán, végig nagyon korrektek voltak, régóta nem találkoztam ilyen hozzáállással. Csak ajánlani tudom!

Juhász Eszter

Szeretném mégegyszer megköszönni a számomra oly fontos 8mm-es filmek átírását DVD-re.
Az eredménnyel tökéletesen elégedett vagyok.
A rég nem látott film családtagjaim körében is átütő sikert aratott.

Szántó Gyula

Köszönetemet szeretném tolmácsolni a múlt héten elkészített emlékalbum miatt.
A hatás nem maradt el, csodálatos meglepetést okoztam vele a Páromnak!
Köszönöm, hogy profi munkájukkal hozzájárultak, hogy ez a számunkra nagyon fontos ünnep még emlékezetesebb maradjon!
Munkájukhoz további sok sikert kívánok!

Nagy Petra-Győr

Mégegyszer köszönöm a 8mm-es film DVD-re írását! Nagyon jól sikerült.
További sikeres munkát kívánok!

Fillinger László

Karácsonyra ajándékba kaptam egy DVD lemezt, melyen gyönyörű kertünk és a benne élő állatokról készült fotók láthatóak, négy évszak váltakozásában, tökéleteen komponált zenei aláfestéssel. Életünk mozzanatai így megörökítve több mint egy fotó, vagy amatör videófilm.
Maradandó emlék, mindenkinek ajánlom!

Ürmössy Gézáné

Óriási meglepetés volt amikor először megnéztem a CD-t, bár tudtam hogy biztosan nagyon szép lesz amit kapok, mégsem hittem volna hogy érhet ekkora meglepetés!!! Elképzeltem magamban nagyjából hogy milyen is lesz, de ami a valóság volt, az felülmúlta az elképzeléseimet! Frappáns, találó, szép, élvezhető és igényes jelzőkkel tudnám illetni.

Szöllősi Edina

A hétvégi születésnapi buli fénypontja volt a DVD lejátszása, amin
mindenki – aki alig ismert bennünket még az is – meghatódott.
A képösszeállítás mellett a zeneválasztásnak és a borítónak is nagy
sikere volt. Apu azóta sem bír betelni ezzel az albummal!
Mégegyszer köszönjük szépen a segítséged!

Stubán Gabriella

A vetítés remekül sikerült. A párom anyukája és apukája nagyon elérzékenyült és az egész vendégsereg gratulált nekünk, hogy milyen ötletes és megható ajándékkal kedveskedtünk.
Nagyon jó érzés volt, hogy az egész vetítés alatt mindenki örömmel idézte fel az emlékeket, ugyanakkor mindenki csitította is a szomszédját, hogy maradjon csendbe, mert nem hallja a zenét. Küldök néhány képet, amit a vetítés alatt készítettünk.
Szerintem nagyon kifejezi a hangulatot.

Horváth Gabriella

SZUPER volt az emlékalbum vetítés, kinn a kertben vetítettük le nagy vetítővászonra, kb. 14-en voltunk (család + anyuék barátai), amíg ott készülődtünk, ment a találgatás vajon mi lesz most …aztán olyan édesek voltak anyuék, ültek egymás mellett, fogták egymás kezét, (sztem lesz majd kép róla, és akkor majd elküldöm neked), apu végigzokogta, de még 10 perccel a vetítés után is, meg a 2 nagynéném is :-)), és még utána is egész este / éjjel felemlegették 10 percenként, sőt vasárnap is, egyszerűen nem tudtak betelni vele, azt mondták, hogy ennél jobb ajándékot nem is adhattunk volna nekik. Szóval rettentően hálás vagyok neked, hogy 2 nap alatt összehoztad nekünk ezt az anyagot, és ekkora örömöt szerezhettünk vele a szüleinknek. Szóval felejthetetlen volt a szombat este, és mégegyszer nagyon köszönöm neked ezt a remek albumot.

Agics Viktória

A testvéremnek okozott meglepetés óriási volt. A lemezt még azok is nagyon élvezték a vendégséből, akiknek semmi közük nem volt testvérem gyerekkorához.Testvérem leginkább nem tért magához (bár nem sírt, mint feltételeztem) és utána többször is elmondta, hogy ilyen ajándékot kapni, hogy teljesen odavan. Aztán a vendégségből már hazajöttünk, mikor újból felhívott, és azt mondta, hogy olyan örömet szereztünk neki, amilyet már nagyon régen senki nem szerzett neki, és szeretném, ha ezt tudnám.
Szóval, nagyon örülök hogy jókor találtam rátok és köszönöm.

Salfay Orsolya

Nagyon nagy volt a meglepetés, és sikeres.
Ilyen ajándékra egyátalán nem számított a párom. Egy életre szóló emlék-azt mondta.
Köszönöm nektek, hogy sikerült a meglepim. Az egész emlékalbum nagyon szuperul sikeredett!!!
Minden nap megnézzük az albumot. Nem győzünk betelni vele!
Egyszerűen fantasztikus! Mégegyszer köszi mindent.

Kolics Bernadett – Balatonfüred

Csodálatos és megható volt!!!
Nagyon jó érzés, akárhányszor újra megnézem! Örökké megmarad! Köszönjük!

Faragó Tibor

Szakértelem, profi technika, minőségi és gyors munka, korrekt árak, elfogadható teljesítési határidők – “mindössze” ennyi a titka a Stúdió jó hírének! Megtapasztaltuk, jó szívvel ajánljuk mindenkinek!
Köszönjük a munkát Zoltán!
Üdvözlettel:
Monspart Sarolta és Feledy Péter

Újságíró, rádió- és tévériporter

Igen, bármilyen hihetetlen ez is én vagyok:) vagyis voltam… és hogy ezt most újra láthatom az a Digitalmaster stúdiónak köszönhető. Évtizedek óta halogattam, hogy a pincében porosodó több órányi super 8-as film és több száz diafelvétel sorsáról döntsek. Megnézni már nem tudtam őket, így a digitalizálás volt az egyetlen lehetőség. Zoliék egészen kiváló munkát végzetek, remek minőségben újra idevarázsolták az emlékeimet, rég elfeledett történéseket élhetek át újra….Nagyon ajánlom mindenkinek a céget, hibátlan a munkájuk! Köszönöm!!!
Csonka András 

Színész, énekes és műsorvezető

Köszönöm az a sok munkát amivel a régi videókból élvezhető filmé alakították a kazetta halmazt. A húsz éves lányomnak örök élmény maradhat így a gyerekkor a filmeken. Mindenkinek ajánlom a cégüket.
Kazup Zoltán

Pajtás Étterem tulajdonosa

Engedje meg, hogy megköszönjem Önöknek azt a felejhtehetlen élményt, amit az Önök közreműködésével, a régi családi Super8-as felvételek digitalizálásával szereztem Édesanyámnak. Az összeállítás 30 évvel visszaforgatta az idő kerekét és olyan emlékeket idézett fel bennem, melyek szinte már csak tudatalatt éltek.
A munkájuk minősége és a vele szerzett öröm tudatában bátran ajánlom mindenkinek Önöket és szolgáltatásukat, hogy mások is meglephessék szeretteiket egy hasonló, egyedi, felejthetetlen ajándékkal!
Drégelyi Attila

Thanks so much to Zoli and the team at Digital Master for digitising my late Dad’s mass of negatives. He truly was an incredible photographer. This picture is of my Nonna, Nonno and my Auntie Maria, taken in September 1969. It looks like a photo from a Time magazine article about influential images of the 1960s. Now I can share these images with the world. Thanks again to Zoli and the team!

Lawrence Masella