Professzionális videó digitalizálás

A régi videószalagok korlátozott élettartamúak. Ezek romlásával és az ezeket lejátszó magnók ritkulásával a digitalizálás az értékes tartalom megőrzésének egyetlen módja! Ne hagyja, hogy emlékei örökre elvesszenek! A digitalizálás után a kazetták tartalma örökre megmarad! Vállaljuk VHS, SVHS, VHS-C, Hi8, Video8, Digital8, MiniDV, DVD-re vagy merevlemezre való mentését.

Grass Valley technológia

Stúdiónkban a Grass Valley cég díjnyertes technológiáján alapuló Analóg-Digitális/Digitális-Analóg konvertereit használjuk. A készülékek speciális zajcsökkentő áramkörrel rendelkeznek, amelyek a zajos analóg forrású jelet megszűrik, és így jelentős javulás következik be a digitalizált anyag minőségében.

Bejátszómagnók:

A videokazetták digitalizálásához kiváló műszaki állapotú, magas színvonalú berendezéseket használunk, így kiváló minőséget biztosítunk mind a családok videofelvételeinek mentésére, mind a broadcast televíziós archívumok digitalizálására. Több magnóval dolgozunk a legjobbak közül. Megtalálhatóak a félprofesszionális készülékek és az úgynevezett broadcast, tehát televíziós stúdiók számára hihetetlenül gondosan megtervezett és kivitelezett nagy értékű készülékek. Technika hátterünkről ide kattinva tájékozódhat:  Digitalizálás technika

Zajszűrés, Időalap korrekció, Tökéletes szinkron

Számunkra elsődleges szempont, hogy minőségi, szolgáltatást nyújtsunk, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a technikai hátterünk fejlesztésére. Professzionális minőségű (Broadcast Quality) Analog/DV konvertereink beépitett Time Base Correctorral (TBC), PerfectSync technológiával, valamint 2 és 3D-s zajszűréssel rendelkeznek. A PerfectSync technológiájának köszönhetően megakadályozásra kerül a képkockák elvesztése vagy azok duplázódása. A TBC kijavítja a szinkron és szín hibákat, megszűnik a kép vízszintes remegése, a színek egyenletessé válnak.

VHS - SVHS - DVHS - VHS-C - HI8 - VIDEO8 - DIGITAL8 - MINIDV

Az ár tartalmazza a profi (Canopus) digitális zajszűrést, az időalap korrekciót (TBC).

60 perc video anyag DVD-re, pendrive-ra, HDD-re mentése kazettánként

Ft1990

120 perc video anyag DVD-re, pendrive-ra, HDD-re mentése kazettánként

Ft2490

180 perc video anyag DVD-re, pendrive-ra, HDD-re mentése kazettánként

Ft2990

240 perc video anyag DVD-re, pendrive-ra, HDD-re mentése kazettánként

Ft3490

Áraink az adathordozók árát nem tartalmazzák! A DVD lemezre írás lemezenként 990 Ft