Professzionális videó digitalizálás

A régi videószalagok korlátozott élettartamúak. Ezek romlásával és az ezeket lejátszó magnók ritkulásával a digitalizálás az értékes tartalom megőrzésének egyetlen módja! Ne hagyja, hogy emlékei örökre elvesszenek! A digitalizálás után a kazetták tartalma örökre megmarad!

 

Stúdiónkban minden elterjedt kazetta formátumot digitalizálunk profi minőségben. Vállaljuk VHS, SVHS, VHS-C, Hi8, Video8, Digital8, MiniDV, DVD-re vagy merevlemezre való mentését. Stúdiónkban a Canopus cég díjnyertes technológiáján alapuló Analóg-Digitális/Digitális-Analóg konvertereit használjuk. A készülékek speciális zajcsökkentő áramkörrel rendelkeznek, amelyek a zajos analóg forrású jelet megszűrik, és így jelentős javulás következik be a digitalizált anyag minőségében. 

A videokazetták digitalizálásához kiváló műszaki állapotú, magas színvonalú berendezéseket használunk, így kiváló minőséget biztosítunk mind a családok videofelvételeinek mentésére, mind a broadcast televíziós archívumok digitalizálására. Technika hátterünkről ide kattinva tájékozódhat:  Digitalizálás technika

NE HAGYJA ELVESZNI RÉGI EMLÉKEIT, FÉLTVE ÖRZÖTT KINCSEIT!

Általunk alkalmazott képminőség javítási technológiák:

Használja ki Ön is a profi stúdiótechnika által nyújtott lehetőségeket!

Time Base Corrector (TBC):

A régi analóg szalagok instabil futásából eredő torzulás korrigációja, kijavítja a szinkron és szín hibákat, megszűnik a kép vízszintes remegése, a színek egyenletessé válnak.

PerfectSync technológia:

Videójel-hiány korrigálása valamint a labilis, sérült szinkronjel eltávolítása a videojelből, és tökéletes matematikai pontosságú szinkronjellel történő helyettesítése.

Bejátszómagnók:

Több magnóval dolgozunk a legjobbak közül. Megtalálhatóak a félprofesszionális készülékek és az úgynevezett broadcast, tehát televíziós stúdiók számára hihetetlenül gondosan megtervezett és kivitelezett nagy értékű készülékek. Mindegyik bejátszó eszközünk közös jellemzője az, hogy rendszeresen, gondosan van karbantartva kiváló szakemberek által.

VHS - SVHS - DVHS - VHS-C - HI8 - VIDEO8 - DIGITAL8 - MINIDV

Az ár tartalmazza a profi (Canopus) digitális zajszűrést, az időalap korrekciót (TBC).

60 perc video anyag DVD-re, pendrive-ra, HDD-re mentése kazettánként

Ft1990

120 perc video anyag DVD-re, pendrive-ra, HDD-re mentése kazettánként

Ft2490

180 perc video anyag DVD-re, pendrive-ra, HDD-re mentése kazettánként

Ft2990

240 perc video anyag DVD-re, pendrive-ra, HDD-re mentése kazettánként

Ft3490

Áraink az adathordozók árát nem tartalmazzák! A DVD lemezre írás lemezenként 900 Ft