Bejátszómagnók:

A videokazetták digitalizálásához kiváló műszaki állapotú, magas színvonalú berendezéseket használunk, így kiváló minőséget biztosítunk mind a családok videofelvételeinek mentésére, mind a broadcast televíziós archívumok digitalizálására. Több magnóval dolgozunk a legjobbak közül. Megtalálhatóak a félprofesszionális készülékek és az úgynevezett broadcast, tehát televíziós stúdiók számára hihetetlenül gondosan megtervezett és kivitelezett nagy értékű készülékek. Technika hátterünkről ide kattinva tájékozódhat:  Digitalizálás technika

Zajszűrés, Időalap korrekció, Tökéletes szinkron

Számunkra elsődleges szempont, hogy minőségi, szolgáltatást nyújtsunk, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a technikai hátterünk fejlesztésére. Professzionális minőségű (Broadcast Quality) Analog/DV konvertereink beépitett Time Base Correctorral (TBC), PerfectSync technológiával, valamint 2 és 3D-s zajszűréssel rendelkeznek. A PerfectSync technológiájának köszönhetően megakadályozásra kerül a képkockák elvesztése vagy azok duplázódása. A TBC kijavítja a szinkron és szín hibákat, megszűnik a kép vízszintes remegése, a színek egyenletessé válnak.

Time Base Correctorral (TBC)

PerfectSync technológia

Géza Pál Ujsághy
Géza Pál Ujsághy
2022-12-22
Csak ajanlani tudom, fantasztikus munkat végeztek! 68 db tekercs keskenyfilmet kevesebb keltettek eletre elvezheto HD minőségben, a vállalt határidőben!
Márk Szalontay
Márk Szalontay
2022-12-21
Gyors, kedves, precíz! Ajánlom!
Ferenc Kiss
Ferenc Kiss
2022-04-17
A legkedvezőbb áron itt digitalizálnak, minőségi eszközökön, nagy gépparkkal rendelkeznek.
Anna Zólyomi
Anna Zólyomi
2022-04-06
Nagyon szuper! Régóta szerettünk volna digitalizálni pár VHS kazettát, amit már huszonéve nem tudtunk megnézni, mert nincs lejátszónk hozzá. Míg más digitalizálók 10x annyi pénzért vállalják, addig a DigitAll Memories stúdióban a Hattyú házban remek áron, nagyon hamar és teljesen jó minőségben megcsinálták. Nagyon hálásak vagyunk, hogy ezek az emlékek nem vesznek el, bármikor meg tudjuk nézni. Plusz nagyon kedves és türelmes volt az úriember, akivel ott beszéltem, nem volt rest beletekerni, hogy lássam, hogy pontosan milyenek lettek a felvételek. Nagyon ajánlom mindenkinek!
Zoltan Keri
Zoltan Keri
2021-11-09
Profik
Eszter Juhász
Eszter Juhász
2021-06-28
Meglepően jó áron dolgoznak! VHS kazettát digitalizáltattam náluk. Elsőre a kazetta végén lévő TV felvételt nem tették rá, de miután elmondtam, hogy az is az emlék része, plusz díj nélkül megcsinálták. Aztán otthon vettem észre, hogy a pendriveomon másolási hiba adódott, de kérésre elküldték a felvételt driveon, be sem kellett mennem még egyszer. Annak ellenére, hogy nem ment minden egyből simán, végig nagyon korrektek voltak, régóta nem találkoztam ilyen hozzáállással. Csak ajánlani tudom!
Ragnar Ragnar Lodbrock
Ragnar Ragnar Lodbrock
2021-06-27
Great service! People are professionals in their field, they have restored such dear memories to me. Thank you.

D-VHS, S-VHS, VHS, S-VHS-C, VHS-C, DV, MiniDV, Hi8, Video8, Digital8

Az ár tartalmazza a profi (Canopus) digitális zajszűrést, az időalap korrekciót (TBC).

60 perc video anyag DVD-re, pendrive-ra, HDD-re mentése kazettánként

Ft2990

120 perc video anyag DVD-re, pendrive-ra, HDD-re mentése kazettánként

Ft3490

180 perc video anyag DVD-re, pendrive-ra, HDD-re mentése kazettánként

Ft3990

240 perc video anyag DVD-re, pendrive-ra, HDD-re mentése kazettánként

Ft4490

Áraink az adathordozók árát nem tartalmazzák! A DVD lemezre írás lemezenként 2000 Ft. Áraink megkezdett óránként és kazettánként értendőek.