Videó digitalizálás

Professzionális videó digitalizálás

 

Stúdiónkban minden elterjedt kazetta formátumot digitalizálunk profi minőségben. Vállaljuk VHS, SVHS, VHS-C, Hi8, Video8, Digital8, MiniDV, DVD-re vagy merevlemezre való mentését. Stúdiónkban a Canopus cég díjnyertes technológiáján alapuló Analóg-Digitális/Digitális-Analóg konvertereit használjuk. A készülékek speciális zajcsökkentő áramkörrel rendelkeznek, amelyek a zajos analóg forrású jelet megszűrik, és így jelentős javulás következik be a digitalizált anyag minőségében. 

A videokazetták digitalizálásához kiváló műszaki állapotú, magas színvonalú berendezéseket használunk, így kiváló minőséget biztosítunk mind a családok videofelvételeinek mentésére, mind a broadcast televíziós archívumok digitalizálására.

Általunk alkalmazott képminőség javítási technológiák:

Time Base Corrector (TBC):

A régi analóg szalagok instabil futásából eredő torzulás korrigációja, kijavítja a szinkron és szín hibákat, megszűnik a kép vízszintes remegése, a színek egyenletessé válnak.

PerfectSync technológia:

Videójel-hiány korrigálása valamint a labilis, sérült szinkronjel eltávolítása a videojelből, és tökéletes matematikai pontosságú szinkronjellel történő helyettesítése.

Analóg kazetta formátumok: